Gratis interieuradvies aan huis

Heeft u een nieuwe woning of u wilt uw bestaande woning restylen? Onze mensen zijn opgeleid om u een uitgebreid interieuradvies te geven. Met stalen, voorbeelden in onze showroom, moodboards maar ook met onze 3-D roomplanner kunnen onze stylisten alle ideeën visualiseren.

Afspraak maken of 0345-630 459

Hoe werkt interieuradvies bij ons?

Wensen in kaart brengen in onze showroom
Passend advies met een 3d roomplanner tekening
Levering meubelen met eigen monteurs
 1. 1. Afspraak maken

  Maak een afspraak met ons via ons formulier of via 0345 63 04 59. We zien u graag op korte termijn in onze showroom.

 2. 2. Wensen en ideeën in kaart brengen in onze showroom

  We hebben een eerste kennismaking in onze showroom. We luisteren naar uw wensen en ideeën. Vervolgens laten de stylisten u de mogelijkheden zien. Uiteraard onder het genot van een goed kopje koffie of een hapje en een drankje.

 3. 3. Bezoek aan huis (als u dat wilt)

  Mocht u er behoefte aan hebben komen we graag bij u thuis om de situatie goed in ons op te nemen. We nemen stalen of proefmodellen mee. Alles is mogelijk!

 4. 4. Passend advies

  En zo komen we tot een passend advies. Zoals eerder gezegd met een moodbord en/of een 3-D roomplanner tekening.

 5. 5. Levering nieuwe meubelen en ophalen oude meubels

  Wanneer u helemaal tevreden bent kunnen we de meubels en/of stoffering leveren. Onze eigen monteurs en stoffeerders voeren het werk bij u uit, dus garantie en verantwoordelijkheid liggen helemaal bij ons. We nemen desgewenst ook uw oude meubels mee terug.

 6. 6. Genieten van uw nieuwe interieur

  De laatste stap is genieten van uw nieuwe interieur.

Mark Timmer van Van der Wal Interieurs

Daarom kiest u voor Van der Wal Interieurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Dit doen wij op onze eigen manier.

Familiebedrijf

Binnen ons familiebedrijf werken adviseurs, monteurs en stoffeerders samen om het de klant naar de zin te maken. In ons lange bestaan hebben we ruim voldoende know how opgebouwd om de inrichting van uw woning volgens uw wensen te kunnen uitvoeren.

Wij werken uitsluitend met eigen montage medewerkers voor de bezorging.

Duurzaamheid

We voeren alles af en scheiden het afval: We proberen zo circulair mogelijk te ondernemen. We zijn ook lid van Blauwzaam.

Wanneer we meubelen mee terug nemen bezorgen we ze van een 2e leven. Door samen te werken met de Samenwerkende Kringlopen in de buurt of door artikelen te doneren aan ontwikkelingslanden.

Afspraak maken of 0345-630 459

Klanten vertellen 9.2 klantwaardering uit 71 beoordelingen

© Copyright 2020 Van der Wal Interieurs | Privacy policy
Website door Lemone