Een goed gesprek over uw woonwensen tijdens de koffie. Deskundig kleuradvies bij u thuis. Een monteur die zich netjes aan u voorstelt.

Tegenwoordig geen vanzelfsprekendheden meer, maar voor ons nog wel. Wij geloven in ‘ouderwetse’ service en kwaliteit. Dat doen we al sinds 1860.

Samen maken we van uw huis een écht thuis. Ruime keuze én aandacht in onze showroom.

We heten u van harte welkom in onze grote showroom aan de rand van Leerdam. Hier vindt u een groot aanbod meubels, vloeren, verlichting, behang en raamdecoratie van bekende merken.

Ga in gesprek met een van onze kundige adviseurs. We nemen uitgebreid de tijd voor u en uw woonwensen. Gezellig tijdens de koffie of thee in een van onze zithoeken, zodat u zich direct thuis voelt.

We denken graag met u mee over de juiste materialen, indelingen en kleuren. Komen we er in de showroom niet uit? Dan bezoeken we u thuis, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij uw woning past.

Voor onze klanten zetten we altijd een stapje extra. Een stoel eerst thuis uitproberen? Dan regelen we dat gewoon. Niet voor niets beveelt 98% van de klanten ons aan bij vrienden en familie.

Over ons van der Wal Interieurs
Levering van der Wal Interieurs

Levering en nazorg zonder zorgen

De montage van uw meubels, het leggen van vloeren of het ophangen van gordijnen moet goed gebeuren. Daarom werken we alleen met eigen montage medewerkers en stoffeerders.

Specialisten in hun vak, die precies weten hoe u het graag wilt hebben. Ze luisteren naar u en denken mee.

Niets zo hinderlijk als een beschadiging of defect aan uw nieuwe spullen. Helaas komt het toch weleens voor. In dat geval lossen we het probleem voor u op en houden u op de hoogte van de vorderingen.

We zien u namelijk boven alles graag weer terug in onze showroom. Voor een kop koffie en een goed gesprek!

Over ons van der Wal Interieurs

Een tweede leven voor uw oude meubels

We vinden duurzaam ondernemen erg belangrijk. Daarom nemen we uw oude meubels graag mee terug. We bezorgen ze dan een tweede leven. Bijvoorbeeld via kringloopwinkels of door ze te doneren aan ontwikkelingslanden. Restafval van vloeren, raamdecoratie etc. voeren we netjes, gescheiden af.

Bovendien zijn we lid van Blauwzaam. Een stichting die samen met ondernemers, overheid, onderwijs en organisaties initiatieven neemt voor het verduurzamen van de regio. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Ons team

Mark Timmer over ons van der Wal Interieurs
Mark Timmer

Eigenaar en projecten

Wilco Hartog over ons van der Wal Interieurs
Wilco Hartog

Binnenhuisadviseur, inkoop en mede-eigenaar

Kayleigh over ons van der Wal Interieurs
Kayleigh

Interieur stylist

Carla over ons van der Wal Interieurs
Carla

Binnenhuisadviseur

Ivar over ons van der Wal Interieurs
Ivar

Planning en service

Anniek over ons van der Wal Interieurs
Anniek

Interieur stylist

Patrick over ons van der Wal Interieurs
Patrick

Technisch adviseur

Jamie over ons van der Wal Interieurs
Jamie

Interieur stylist

© Copyright 2020 Van der Wal Interieurs | Privacy policy
Website door Lemone