Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.

Een mooi bedrijf in een mooi pand

Van der Wal Interieurs is gevestigd in een mooi pand aan de rand van Leerdam. Wij beschikken over een grote showroom die het mogelijk maakt om onze kwaliteitsmeubelen en stofferingsafdeling op een mooie manier te presenteren. Binnen ons familiebedrijf werken adviseurs, monteurs en stoffeerders samen om het de klant naar de zin te maken. In ons lange bestaan hebben we ruim voldoende know how opgebouwd om de inrichting van uw woning volgens uw wensen te kunnen uitvoeren.

“Werken in mijn eigen zaak is elke keer weer een feestje”
Ik ben sinds 2000 eigenaar van Van der Wal Interieurs en ik ga nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk. Ik wil graag dat de klanten die onze showroom bezoeken zich thuis voelen.
Een goed advies, een goed kopje koffie of een hapje en een drankje en de juiste service horen daar bij.
Mark Timmer – eigenaar

“Betrouwbaar advies en persoonlijke aandacht zijn zaken waar ik veel waarde aan hecht”
In onze prachtige showroom kunnen mijn collega’s en ik u uitgebreid adviseren over de diensten die wij aanbieden. Binnen ons totaalconcept kunt u een keuze maken uit meubels, stoffering en advies. Wij zijn u graag van dienst voor, tijdens, maar zeker ook na uw aankoop.
Wilco Hartog – hoofd verkoop

Topmerken

© Copyright 2019 Van der Wal Interieurs | Privacy policy
Website door Lemone